• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Gratis retourneren
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

FRANCHISE ASAHI SPORT

Asahi Sports is dé vechtsport speciaalzaak voor iedereen die zich graag fit voelt en vechtsport naar een hoger niveau wilt tillen. Met de eerste twee vestigingen in Nederland, is Asahisports onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 50 leveranciers in 25 landen en een marktaandeel van bijna 20% in Nederland is Asahisports de vechtsport winkel waar je alles kunt vinden omtrent sport, vechtsport en fitness spullen.

De Asahisports-winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, een vakkundig, persoonlijk advies van goed opgeleide medewerkers en uitstekende service- en garantievoorwaarden. Asahisports combineert de kracht van een grote winkelformule met de sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Onze filosofie hierbij is simpel. Hoe professioneler je een sport beoefend, des te meer Asahi je hierin wilt ondersteunen. Dus helpen wij onze klanten aan de vechtsport artikelen en het advies waardoor zij het maximale aan hun sport kunnen beleven.

EIGEN ASAHI SPORTS WINKEL BEGINNEN?

Asahi Sports is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde ondernemers!
Wil je meer weten over Asahi Sports en het starten van een eigen Asahi Sports-winkel neem contact op met info@asahisports.nl t.a.v. Dhr. D. de Wit of via telefoonnummer +31 (0)20 6127 373.