• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Kickboks set

Kickboks set samengesteld door Asahi Sports; kwaliteit in A-merken en betrouwbare, snelle levering.
Ben je een beginnende kickbokser of start je met je eerste training? Wees voordeliger uit met een complete kickboks set.

Kickboks set

Losse items kopen of toch kiezen voor een kickboks set?

Verschillende merken zoals Windy en Twins hebben er slim aangedaan om tegenwoordig kickboks sets te creëren; op deze manier is het makkelijk om een volledige kickboks set te kunnen aanschaffen voor een vriendelijke prijs. Kickboks sets bevatten kickboks handschoenen, scheenbeschermers en soms ook bandages. Dat ligt aan welke set je kiest. Verschillende kleuren en lijnen zijn verkrijgbaar bij Asahi Sports.

Kickboks set voor startende kickboksers

Kickboks sets zijn vooral interessant voor de beginnende kickboksers die al hun beschermende artikelen nog moeten aanschaffen. Deze kickboks sets zorgen er namelijk voor dat je voor een goedkopere prijs meerdere (2 of 3) artikelen in een keer kunt aanschaffen. Ook deze kickboks sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood en zwart. Er is dus nog keuze ook.

Goede prijzen wanneer je kiest voor een complete kickboks set

Kiezen voor de kickboks set is uiteraard een goedkopere optie dan wanneer je kiest om alle items in verschillende keren los te kopen. Wil je meer items aanschaffen dan alleen scheenbeschermers, bokshandschoenen en bandages? Dan kan dit alsnog via onze individuele artikelen aangeboden op de webshop. Asahi Sport is de snelle en betrouwbare partner wanneer het aankomt op sportartikelen.