• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Sportmerken

Zoek op merk voor je favoriete sport artikelen

Sinds de opening in 1974 heeft de Asahisports direct naam gemaakt als de fitness -en vechtsportspecialist en is sindsdien het adres voor alle benodigdheden wat betreft vechtsport in Amsterdam en omstreken. Mede omdat het aantal mensen dat aan kickboksen doet explosief is gestegen heeft de Asahisports zich meer en meer gespecialiseerd op het gebied van (kick) boksen. Denk hierbij vooral aan de verkoop van bokshandschoenen, scheenbeschermers etc. Door uitsluitend te werken met de beste vechtsport merken en door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer sterke collectie voor u neer kunnen zetten en is Asahisports op dit moment de vechtsportwinkel van Nederland.

Adidas

all stars

asahi sports

booster fight gear

bruce lee

century

galvanize nutrition

great fightgear

hayabusa

joya fightgear

king pro boxing

twins matsuru

muscle power

shock doctor

stacker

super pro

tunturi

twins special

ufc

venum

windy fight gear

De beste fabricage vind je terug in de sportmerken

Het is natuurlijk een feit dat Adidas al jaren een bekende naam is binnen iedere sport. Uiteraard kunnen de vechtsporten dan niet achterblijven. Of je nu houdt van boxing, MMA, Muay Thai, Jiujitsu of Taekwondo: Adidas heeft het. Iedere vechtsporter kan terecht bij dit merk. Daarnaast kies je bij Adidas voor de vertrouwde kwaliteit die dit merk op de kaart heeft gezet. De experts van Asahi Sports hebben een selectie gemaakt van het beste wat Adidas te bieden heeft. Op die manier ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Vecht, fitness, outdoor en sport merken

Vechtsporten zijn intensief en vragen veel van het menselijk lichaam. Het is daarom extra belangrijk om juist hierbij voor goed en comfortabel materiaal te kiezen. Adidas begrijpt dit als geen ander en heeft een breed assortiment aan artikelen. Schoenen, boksbroekjes, handschoenen, scheenbeschermers, hoofdbeschermers, bokszakken, sportbh’s en stootkussens: Adidas heeft het allemaal. Daarnaast ben je ook voor de meer algemene benodigdheden, zoals handdoeken en bidons bij dit merk aan het juiste adres.

Diversiteit aan sport artikelen

Als vechtsporter is het belangrijk om over het juiste materiaal te beschikken. Tegelijkertijd is het extra fijn om er ook nog eens flitsend uit te zien terwijl jij je favoriete sport uitoefent. Adidas begrijpt dit als geen ander. Het iconische merk met de drie strepen staat voor hoge kwaliteit maar heeft tegelijkertijd ook nog eens de juiste stijl. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de allergrootste namen zoals Muhammad Ali en Mike Tyson al kozen voor het materiaal van Adidas. De experts van Asahi Sports hebben een uitgebreide selectie gemaakt van het beste wat Adidas de vechtsporter te bieden heeft.