• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Venum Fight Gear

venum fight gear

Venum Fight Gear: perfecte uitrusting voor je favoriete vechtsport met Venum artikelen. Venum staat bekend om degelijke kwaliteit, wat zorgt voor stevige paddings in de verschillende trap stoot en punch vechtsport artikelen. Voel je vertrouwd in de beste sportgear met de meest ultieme bescherming. Venum fightgear wordt veelal gebruikt voor echte wedstrijden, maar ook trainingen.

venum fight gear

Bokshandschoenen

MMA handschoenen

Kickbokshandschoenen

Scheenbeschermers

Handpads

De artikelen aangeboden door Venum Fight Gear

Venum Fight Gear heeft een breed assortiment in vechtsport artikelen dat wordt aangeboden via Asahi Sports. De artikelen van Venum Fight Gear zijn onder meer bokshandschoenen, kickbokshandschoenen, handpads, scheenbeschermers en MMA handschoenen. De collectie van Venum Fight Gear die wordt aangeboden via Asahi Sports bestaat totaal uit 11 verschillende items. Wil jij graag Venum Fight Gear bestellen? Kies dan voor Asahi Sports. De betrouwbare en snelle leverancier voor Venum Fight Gear.

Venum Fight Gear voor ervaren en beginnende vechtsporters

De Venum Fight Gear is ideaal voor beginnende maar ook ervaren vechtsporters. De brede collectie geeft mogelijkheden om te kiezen voor vriendelijk geprijsde vechtsport artikelen. Alle items aangeboden door Venum Fight Gear vallen namelijk onder de 100 Euro. Daarnaast zijn de meeste items gemaakt door Venum Fight Gear verkrijgbaar in verschillende maten, en de meest gemaakte kleur voor de artikelen is zwart. De stevige paddings in de verschillende vechtsport artikelen zorgen voor ultieme bescherming en kunnen hierdoor gebruikt worden voor echte wedstrijden, maar ook trainingen. De vriendelijke prijs van Venum Fight Gear maakt deze artikelen beschikbaar voor alle vechtsport fans.

Snelle en betrouwbare levering van Venum Fight Gear artikelen door Asahi Sports

Asahi Sports is groot fan van de Venum Fight Gear collectie die gedragen wordt op de webshop. Heb jij iets gevonden wat je graag wilt bestellen van Venum Fight Gear? Kies er dan voor om dit via Asahi Sports te bestellen, dan ben je verzekerd van betrouwbare en snelle levering. Je zult de door jou bestelde items binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebben.