• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Gratis retourneren
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Boks Bandages

Een selectie van de sterkste, stugger en elastische boks bandages met de meest positieve recensies.

Boksbandages

Katoenen boks bandages of licht elastische tape in verschillende kleuren.

Aan de hand van de expertise en klanten recensies adviseert Asahisports, Windy aan, als best te gebruiken boks bandage voor beginnende en ervaren vechtsporters. Van traditionele katoenen boks bandages tot licht elastische tapes zijn de Windy boks bandages te verkrijgen in verschillende kleuren waaronder blauwe boks bandages, rode boks bandages, groene boks bandages, gele boks bandages, roze boks bandages, zwarte boks bandages, witte boks bandages en oranje boks bandages.

Boks bandage kopen met een optimale grip

Het kiezen van de juiste boks bandage is een belangrijk onderdeel in verschillende vechtsporten. Het verstevigen van je polsen en het beschermen van de gewrichten in je hand. De boks bandage of boks tape wikkel je van onder naar boven over één van je handen en gebruik je onder je vechtsport handschoen zoals een boks, mma of kickboks handschoen. Boks bandages van hoge kwaliteit zijn de oplossing tot juiste bescherming tijdens intensieve boks trainingen of wedstrijden.

Stevige bandages voor verschillen boks en stoot vechtstijlen

Boks bandages worden veelal gebruikt in de Martial Arts wereld en heeft in vele gevallen een hoop botbreuken voorkomen. Om de juiste pasvorm van je boks, kickboks of mma handschoen te behouden wordt er vaak aangeraden de boks bandage niet te strak om de hand te wikkelen en de klittenbandsluiting van de handschoen juist strakker te bevestigen. Hierdoor blijft het comfortabel en zakt de bandage niet af tijdens het slaan of stoten.