• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen in winkel
  • Gratis retourneren
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Boks Handpads

Verschillende soorten handgemaakte sterk leren handpads van o.a. Windy, Twins, Joya, Adidas en King Pro voor trainingen en thuisgebruik.

BoksbandagesBokshandschoenenBoksen

Handpads

Koop de beste boks handpads voor langdurig gebruik

Boks handpads, ook wel stootkussens, stootpads of focus mitts genoemd. Tijdens intensieve boks, kickboks of mma trainingen ben je voortdurend bezig met het opschalen van je boks en vecht prestaties. De focus ligt op snelle bewegingen in het slaan en schoppen. Om uiteindelijk echt de grenzen in je voortgang te bepalen gaat dat gepaard met een goede vechtsport training. De stootten of trappen worden door de boks handpads geblokt waarvan ieder merk zijn eigen demp kracht heeft. Goede kwalitatieve boks handpads zijn in de meeste gevallen gemaakt van echt runder leer en zijn handgemaakt. Stevige en sterke handpads zorgen ervoor dat langdurig meegaan tijdens het sparren en tijdens boks trainingen.

Een brede selectie handpads voor boks, kickboks en mma trainingen

Boks handpads worden vaak gebruikt om de kloof tussen een fictieve en non-fictieve tegenstander te overbruggen. De boks trainer die zijn boks handpads of stootkussens gebruikt om de ontwikkeling van de sporter te vergoten en te conditioneren voor een officiële vechtsport wedstrijd. Professionele vechtspullen voor de beste top vechtsport trainers met economische stijlen voor beginnend en ervaren vechtsporters. De Asahisports selectie handpads bestaat uit diverse opties afgestemd voor ieder budget.

Meest verkochte handpads en stootkussens

Ben je op zoek naar kwalitatief sterke boks handpads of stootkussens voor gebruik binnen een sportschool of sportvereniging? Voor professionele boks, mma of kickboks trainers van diverse instituten tot aan sportscholen, staat veiligheid op nummer één. Verschillende A-merken die door de jaren heen sterk vertegenwoordigt zijn in de vechtsport en martial arts hebben dan ook voldoende recensies opgeleverd waarbij een professionele of ervaren vechtsporter zich graag mee wilt identificeren. Daarnaast is de kwaliteit van de handpads en stootkussens altijd gegarandeerd.