Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Dames kickbokshandschoenen

49 producten

Scoor met fantastische kickbokshandschoenen voor dames

Om je handen én je trainingspartner een goede bescherming te bieden tijdens het kickboksen zijn de juiste handschoenen erg belangrijk. Voor het kickboksen gebruik je liever andere handschoenen dan voor het normale boksen, hier zijn speciale kickbokshandschoenen juist geschikt voor. Meestal zijn de kickbokshandschoenen wat harder, platter en compacter of op de handpalm is wat extra padding aangebracht. Voor vrouwen is het belangrijk dat ze ook voor kickboks handschoenen voor vrouwen kiezen, deze sluiten beter aan op een vrouwenhand waardoor je meer profiteert van de pasvorm van de handschoen.

Welk model kies je?

Als je kickboks handschoenen voor dames zoekt om mee te sparren, dan is wat extra padding prettig om de trappen en stoten op te vangen. Wil je flink afvallen door het kickboksen, dan kun je er ook voor kiezen om een zwaardere kickbokshandschoen te nemen. Al gaat het maar om een paar gram, je gaat het zeker voelen tijdens een flinke training. De maten van de kickbokshandschoenen voor dames worden bepaald door het gewicht, wat gemeten wordt in Oz, wat staat voor ounce. De kickboks handschoenen voor vrouwen zijn er in verschillende materialen, bijvoorbeeld in het leer of kunstleer. Leer is natuurlijk wat duurzamer en heeft vaak ook een wat betere pasvorm en vochtafvoer. Wil je liever wat goedkopere kickbokshandschoenen aanschaffen, dan kun je ook kiezen voor een kunstleren kickbokshandschoen.

Stoer of vrouwelijk, de keus is aan jou

Kickboks handschoenen voor dames zijn er voor pro’s en recreatieve kickboksers. De uitgebreide collectie van Asahisports heeft voor ieder niveau de juist kickbokshandschoenen. De kickboks handschoenen voor vrouwen zijn niet alleen ontwikkelt voor de anatomie van de vrouwenhand, maar ze zijn vaak ook uitgevoerd in een wat meer vrouwelijke stijl. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een paar stoere kickboks handschoenen voor dames. De collectie van Asahisports is zo groot en bestaat uit verschillende merken, zodat er voor iedere wens of voorkeur wel een paar uitstekende kickbokshandschoenen te vinden is.