Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Aanbiedingen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Meerdere bokshandschoenen vind je als sale items

Sporten is goed voor lichaam en geest, maar soms wat minder voor de portemonnee. Als je gaat sporten heb je nu eenmaal een sportuitrusting nodig en dat kan nog weleens in de papieren lopen. Ook voor het boksen, kickboksen, Thaiboksen of San Shou heb je speciale spullen nodig, zoals bokshandschoenen. Wil je graag profiteren van extra voordelige aanbiedingen op het gebied van bokshandschoenen, dan is het verstandig om bij de bokshandschoenen sale van Asahisports te kijken.

Hou de bokshandschoenen sale regelmatig in de gaten

Sinds 1868 is het al verplicht om bij het boksen bokshandschoenen te dragen en ook bij veel andere vechtsporten is een goede bescherming verplicht. Asahisports is gespecialiseerd in artikelen voor deze sporten en heeft regelmatig mooie aanbiedingen in de bokshandschoenen sale. Natuurlijk worden er soms ook andere items uit de brede collectie van Asahisports in de sale aangeboden. Dus hou de sale ook regelmatig in de gaten, ook als je geen bokshandschoenen nodig hebt.

Bokshandschoenen voor een aantrekkelijke prijs in de sale

De bokshandschoenen die in de bokshandschoenen sale worden aangeboden zijn zeer divers, maar altijd van een goede kwaliteit. Je kunt er bokshandschoenen vinden voor het boksen, maar bijvoorbeeld ook voor het kickboksen en het Thaiboksen. Zowel dames als heren bokhandschoenen kun je in de sale vinden. Asahisports heeft verschillende merken en modellen in de collectie en de meeste modellen kun je in verschillende maten aanschaffen. Soms vind je in de sale de laatste maatjes, andermaal gaat het om een model wat uit de collectie gaat. Maar je kunt er ook prachtige bokshandschoenen vinden die helemaal op jouw behoefte zijn afgestemd. Zowel de ervaren sporter als de beginneling kan terecht in de bokshandschoenen sale. Misschien heb je al bokshandschoenen, maar het is vaak prettig om voor een leuke prijs een tweede paar reserve bokshandschoenen aan te schaffen.