• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Windy Fightgear

windy fightgear

Windy Fightgear Inc., Thailand based original Muay Thai Boxing gear, gedragen door s’werelds meest bekende vechtsporters in verschillende soorten vechtstijlen in diverse gewichtsklassen. Ontstaan dankzij de Aziatische vechtlust maakt Windy het meest authentieke vechtsport merk ever since.

windy fight gear

Bokshandschoenen

Kickbokshandschoenen

MMA handschoenen

Scheenbeschermers

Boksbandages

Armpads

Handpads

Hoofdbeschermers

Boksbroekjes

Trapkussens

Kruisbeschermers

Windy Fightgear voor iedere vechtsporter, jong en oud

Windy Fightgear heeft vrijwel alle mogelijke artikelen opgenomen in hun collectie aan vechtsport artikelen. De artikelen variëren van verschillende soorten bokshandschoenen zoals MMA en kickbokshandschoenen. Daarnaast draagt Windy Fightgear een volle lijn aan bescherming zoals scheenbescherming, buikbescherming, kruis bescherming, hoofdbescherming en body bescherming. Ook de nodige accessoires zijn ontworpen door Windy Fightgear, zoals kickboks broekjes en een lijn handpads en armpads. Zelfs de jonge vechtsport fans worden niet vergeten want er is een gehele lijn aan kickbokshandschoenen voor kinderen.

Alle Windy Fightgear artikelen worden gekeurd in Thailand en Europa

Alle items die Windy Fightgear toevoegt aan hun lijn zijn gemaakt in Thailand, 100% handgemaakt en van de beste kwaliteit (kunst)leer. De artikelen worden allen getest volgens de Thaise standaarden, en daarna door de Europese veiligheidsstandaarden. Hierdoor ben je dus verzekerd van de allerhoogste kwaliteit aan vechtsport artikelen, wanneer je kiest voor Windy Fightgear. Het merk Windy Fightgear blijft zichzelf continue ontwikkelen en probeert de benodigdheden van de amateuristische en professionele vechtsporter zo goed mogelijk tegemoet te komen.

Asahi Sports als officieel verkooppunt voor Windy Fightgear

Asahi Sports is een partner van Windy Fightgear. Als officieel verkooppunt van Windy Fightgear heeft Asahi Sports een van de grootste variëteit aan Windy Fightgear artikelen. Ben jij opzoek naar een nieuw paar handschoenen, of misschien wel een kickboks broekje voor jouw vechtsport collectie? Kijk dan bij Asahi Sports en wellicht vindt je iets geschikts van Windy Fightgear. Asahi Sports zorgt voor een betrouwbare en snelle levering van de door jou gekozen artikelen. Binnen 3 tot 5 werkdagen zal je ze aan de deur afgeleverd krijgen.