Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Handpads

25 producten

Boks en stoot handpads: waarom ze essentieel zijn voor iedere bokser

Bij boksen draait het niet alleen om talent, maar misschien nog wel meer om werklust. Hoewel het natuurlijk handig is om talent te hebben, vaak is het nog veel belangrijker hoeveel trainingsuren je in je in boksen stopt. Hoe harder en hoe meer een bokser traint, hoe beter hij wordt. Wat zeker niet mag ontbreken bij het boksen zijn een set goede handpads. Wij van Asahi zouden haast willen stellen dat handpads behoren tot de basisuitrusting van iedere bokser.

Training handpads: waar ze voor dienen en waar ze van zijn gemaakt

Zoals al eerder gezegd zijn de handpads er voor de bokser met een hoge dosis werklust. Door veel te trainen met handpads leer je als bokser om gerichte stoten uit te delen. Wanneer je veel traint met handpads zal zich dit in de wedstrijden gaan uitbetalen. Omdat handpads de nodige stoten op moeten vangen is het wel van belang dat ze van het stevig materiaal zijn gemaakt. Daarom hebben wij van Asahi Sports een selectie gemaakt van de beste handpads die er op de markt te krijgen zijn. Alle handpads zijn van de buitenkant gemaakt van echt leer en bevatten aan de binnenkant een stevige foamlaag. Op deze manier is de impact van de stoten voor de bokser niet te hard, en gaan de handpads tegelijkertijd langer mee.

Ruim aanbod van handpads voor hoge intensieve trainingen, via Asahi Sports

Als jij als bokser op zoek bent naar een set goede handpads ben je bij Asahi Sports aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verschillende vechtsporten weten onze experts precies wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren binnen de ring. Op onze site hebben wij daarom een selectie gemaakt van de beste handpads die er op dit moment op de markt te krijgen zijn. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod van andere bescherming artikelen voor boksers, dus wat je ook zoekt: Asahi heeft het.