Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Trapkussens

Asahi Sports verkoopt trapkussens van A-merken

Asahi Sports biedt trapkussens aan van verschillende merken zoals Windy, Twins, Joya en meer. Daarnaast is er ook het huismerk van Asahi Sports verkrijgbaar. De trapkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zoals groot en klein, maar ook verschillende kleuren. De prijzen zijn verschillend per merk, en de trapkussens kunnen voor ieder soort training gebruikt worden. Amateur boksers en professionele boksers kunnen gebruik maken van trapkussens aangeboden via Asahi Sports.

Kenmerken van stevige en vlakke trapkussens

De trapzakken aangeboden door Asahi Sports variëren van klein, tot groot. De grote trapzakken zijn perfect om voor het lichaam te houden en van beide kanten beschermd te zijn. De kleinere trapzakken speciaal gemaakt voor de armen zijn voor de hogere been oefeningen. De trapzakken zijn vaak gevuld met stevige latex vulling en dempt de schokken. De verschillende merken maken een variatie in hun trapzakken, en daarbij zijn verschillende kwaliteit trapzakken verkrijgbaar bij Asahi Sports.

Bestel grote of kleine trap kussens via Asahi Sports

Maak nu jou outfit compleet en veilig met de scheenbeschermers van Super Pro. Super Pro is een hoog kwalitatief merk wat bekend staat om de kwaliteit van artikelen. Heb jij al bokshandschoenen van Super Pro, maar nog geen scheenbeschermers? Kies er dan nu voor om deze gemakkelijk en snel in huis te halen met behulp van Asahi Sports. Het enige wat je hoeft te doen is bestellen, en voor je het weet liggen jou scheenbeschermers van Super Pro op de mat.