Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

SPORT MERKEN

ALLE MERKEN

Shop op sport merk en ontdek de nieuwste collecties!

Vind uitgebreide collecties sportwear van verschillende sportmerken in alle categorieën. Bekijk complete merk collecties, inclusief nieuwe items en aanbiedingen. Door uitsluitend te werken met de beste sport, vechtsport en fitness merken en mede door onze jarenlange ervaring in de sport en zowel de sportindustrie, is ons motto het presenteren van een zeer sterk en ruim assortiment sport items voor beginnende sporters, ervaren en professionals. 

De beste fabricage vind je terug in de sportmerken

Het is natuurlijk een feit dat grotendeels van deze sportmerken, waaronder Adidas of Windy Fightgear al jaren bekend namen zijn binnen allround sport of vechtsporten. Uiteraard kunnen de zelfverdedigingssporten dan niet achterblijven. Of je nu liefhebber bent van traditioneel Boksen, MMA, Muay Thai, Jiujitsu of Krav Maga: Asahisports heeft het. Iedere vechtsporter kan bij ons terecht voor alle attributen die nodig hebt voor je sport. Daarnaast kies je bij Asahisports voor de vertrouwde kwaliteit waarin onze bijdrage om professionele merken op de kaart te zetten. De experts van Asahisports hebben een selectie gemaakt van het beste wat deze sportmerken te bieden hebben. Op die manier ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Vecht, fitness, outdoor en sport merken

Vechtsporten zijn intensief en vragen veel van het menselijk lichaam. Het is daarom extra belangrijk om juist hierbij voor goed en comfortabel materiaal te kiezen. De toonaangevende merken uit assortiment begrijpen dit als geen ander en bieden daarom ook een breed assortiment aan artikelen. Sportschoenen, boksbroekjes en sportshorts, handschoenen, scheenbeschermers, hoofdbeschermers, bokszakken, trainingspakken en stootkussens: Asahisports covert de beste merken in een nut-shell. Daarnaast shop je ook voor de meer algemene items, zoals sportaccessoires, sporttassen en of drinkbekers.

Diversiteit aan sport artikelen

Als vechtsporter is het belangrijk om over het juiste materiaal te beschikken. Tegelijkertijd is het extra fijn om er ook nog eens flitsend uit te zien terwijl jij je favoriete sport of fitness trainingen uitoefent. Onze sport experts begrijpen dat maar al te goed. De iconische merken die wij vertegenwoordigen staan voor hoge kwaliteit maar hebben tegelijkertijd ook nog eens de juiste stijl. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de allergrootste namen zoals Muhammad Ali en Mike Tyson menig van sportmerken in gebruik hebben gehad. De experts van Asahisports hebben een uitgebreide selectie gemaakt van het beste wat de meest professionele sportmerken voor de all-round sporter en de vecht of zelfverdediging sporter te bieden hebben.