Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Armpads

Armpads: waarom ze essentieel zijn voor alle vechtsporten

Bij vechtsporten gaat het vaak om een combinatie van talent en werklust. Hoewel het natuurlijk handig is om talent te hebben, vaak is het nog veel belangrijker hoeveel trainingsuren je in je favoriete sport stopt! Hoe harder en hoe meer een vechtsporter traint, hoe beter hij wordt. Wat zeker niet mag ontbreken bij het trainen voor jouw specifieke vechtsport is een goede Armpad. Deze stootkussen zijn ervoor gemaakt om harde klappen en trappen op te vangen en helpen jou als sporter om jezelf te blijven verbeteren.

Armpads: waar ze voor dienen en waar ze van zijn gemaakt

Zoals al eerder gezegd zijn de Armpads er voor de vechtsporter die van sparren houdt. Met dit stootkussen oefen je niet alleen precisie en tactiek, maar train je tegelijkertijd ook je uithoudingsvermogen en kracht. Omdat Armpads de nodige stoten en trappen op moeten vangen is het wel van belang dat ze van het stevig materiaal zijn gemaakt. Daarom hebben de experts van Asahi Sports een selectie gemaakt van de beste Armpads die er op de markt te krijgen zijn. Alle pads zijn van de buitenkant gemaakt van echt leer en bevatten aan de binnenkant een stevige foamlaag. Op deze manier is de impact van de stoten/trappen voor de sporter niet te hard, en gaan de Armpads tegelijkertijd langer mee.

Ruim aanbod van Armpads via Asahi Sports

Als jij op zoek bent naar een goede Armpad ben je bij Asahi Sports aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verschillende vechtsporten weten onze experts precies wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Op onze site hebben wij daarom een selectie gemaakt van de beste Armpads die er op dit moment op de markt te krijgen zijn. Zowel voor de beginneling alsook voor de doorgewinterde professional: Asahi Sports heeft het!