• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Twins Special

twins special

Een van de meest geliefde en authentieke vechtsportmerken, Twins Special. Dit Muay Thai label staat bekend om hun hoogwaardige producten, veelal gebruikt tot professionals in de vechtsport.

twins special

Bokshandschoenen

Kickbokshandschoenen

Scheenbeschermers

Kickboksbroekjes

Armpads

Handpads

Hoofdbeschermers

Wat maakt Twins Special zo bekend?

Twins Special is een vechtsport artikelen merk dat al meer dan zestig jaar de beste kwalitatieve vechtsport artikelen laat produceren in Thailand. De hoog kwalitatieve items van Twins Special worden mede herkend door hun merkwaardige logo in rood en wit, en de kwaliteit van leer en stevige paddings. Het merk Twins Special is een hit onder de ervaren en professionele vechtsporters.

Het merk dat de leiding in de hand heeft in de vechtsport wereld

Twins Special is een merk wat opgemerkt wordt door de goede kwaliteit artikelen en de eerlijke prijzen. Het merk wordt gebruikt voor vechtsporten zoals MMA, Muay Thai en kickboksen. De lijnen van Twins Special bevatten onder andere scheenbeschermers, bokshandschoenen, accessoires, buikbescherming en nog veel meer.

Twins Special voor beginnende en ervaren vechtsporten

Asahi Sports heeft de meest uitgebreide leen aan scheenbeschermers van Twins. De scheenbeschermers worden nadat je deze besteld hebt, zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Dit kan maximaal 3 tot 5 dagen duren wanneer je via Asahi Sports besteld. Asahi sports zorgt voor een snelle en betrouwbare levering van Twins scheenbeschermers en andere vechtsport artikelen.