• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Leren bokszakken

Heb jij graag een eigen leren boks zak voor thuis? Kies voor de snel geleverde A-merk artikelen van Asahi Sports.

Leren bokszakken

Graag zelf kunnen bepalen wanneer je bokst? Kies voor een boks zak van Asahi Sports.

Asahi Sports heeft een breed assortiment aan boks zakken verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten. Voornamelijk vind je hier leren boks zakken van ons huis merk, Asahi Sports. Daarnaast biedt Asahi Sports ook de optie om te kiezen voor een boks pop, of zelfs een staande boks zak van A-merken. De kickboks zakken zijn een hangend model, en ideaal voor de kickbokser die graag thuis oefeningen doet.

Bokszakken in verschillende maten en kleuren

De leren boks zakken van Asahi Sports zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en prijsklassen; kunstleer maar ook echt leer. De kleuren variëren voor deze boks zakken van roze, zwart, bruin, geel, blauw, groen en nog veel meer. De maten variëren van 80 centimeter tot 180 centimeter. Daarbij zijn de leren boks zakken gevuld met textiel vezel, en verschillen ze van gewicht.

Een een kleine bokszak of een grote bokszak?

Wanneer je kiest voor een langere boks zak, zal het gewicht ook omhoog gaan. Het gewicht van de kickboks zakken verschilt van minimaal 25 kilogram voor een zak van 80 centimeter, tot een maximaal van 60 kilogram wanneer je kiest voor een kickboks zak van 180 centimeter. De precies uitgemeten maten staan in de omschrijving bij de bokszakken aangegeven.