• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Hayabusa Fightwear

hayabusa fightwear

Hayabusa Fight: hoge kwaliteit trainingswear aangeboden door Asahisports.
Exclusieve en professionele vechtsport artikelen. De artikelen aangeboden door Hayabusa Fight wear zijn van de hoogste kwaliteit, met wereldwijds beste paddings in alle boks stoot en punch gear.

hayabusa fightwear

Bokshandschoenen

MMA handschoenen

Boksbandages

Kickbokshandschoenen

Scheenbeschermers

Handpads

Hoofdbeschermers

Sporttassen

Hayabusa Fight; over het merk

Hayabusa Fight is een Japans georiënteerd merk dat er naar streeft om de meest kwalitatieve vechtsport benodigdheden aan te bieden aan professionals en amateurs. “Hayabusa” is vanuit het Japans vertaald “slechtvalk”, wat een van de snelste, en meest gevaarlijke roofvogels ter wereld is. Hayabusa Fight streeft dan ook naar het continue door ontwikkelen in het maken van de meest kwalitatieve vechtsport artikelen die wij hier aanbieden bij Asahi Sports.

De artikelen van Hayabusa Fight

Asahi Sports biedt verschillende artikelen aan van Hayabusa Fightwear. Van polswraps in vele verschillende kleuren tot Thai Boxing handpads en een wijde variëteit in bokshandschoenen. Tevens biedt Asahi Sports ook de meest nieuwe range in bokshandschoenen van Asahi Fight; de Marvel collectie. Daarnaast biedt Hayabusa Fight ook verschillende accessoires naast de sportartikelen, zoals tassen. Deze zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij Asahi Sports.

Hayabusa Fightwear is een goede kwalitatieve keuze

Hayabusa Fightwear is een merk van kwaliteit. De artikelen aangeboden door Hayabusa Fight zijn van de hoogste kwaliteit, met wereldwijds beste padding in alle bokshandschoenen die worden aangeboden. De bokshandschoenen van Hayabusa Fightwear zijn daarnaast ook nog een van de stevigste op de markt die je kunt vinden voor polsbescherming. Uiteraard is ook de creativiteit op de nieuwe Marvel editie van Hayabusa Fight te prijzen.