• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Booster Fightgear

booster fightgear

Booster Fightgear: een geavanceerd merk voor de professionele en en beginnende vechtsporters. Bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Booster staat voor een gevarieerd assortiment fightgear voor de best prijs-kwaliteit.

booster fightgear

Bokshandschoenen

Kickbokshandschoenen

Scheenbeschermers

Armpads

Handpads

Hoofdbeschermers

Trapkussens

Sporttassen

Buikbeschermers

booster fightgear

Geavanceerd en doordacht: kenmerken van Booster Fightgear

Booster Fightgear is een uitgebreid merk dat meerdere artikelen aanbiedt dan alleen bokshandschoenen. Het assortiment van Booster Fightgear is breed: armpads, buikbeschemers, hoofbeschermers, scheenbeschermers, trapkussens en zelfs sporttassen. Voor de mode bewuste sporter die graag een complete set heeft van het zelfde merk, is Booster Fightgear dus een perfecte keuze. De artikelen van Booster Fightgear zijn modern ontworpen, van hoge kwaliteit en geschikt voor amateuristische en professionele boksers.

Booster Fightgear als optie voor je complete set aan vechtsport artikelen

Door het brede assortiment dat Booster Fightgear aanbiedt, zijn er genoeg opties voor iedere vechtsporter. Daarnaast is het kwalitatieve A-merk Booster Fightgear geschikt voor het gebruik tijdens trainingen, maar ook echte wedstrijden in de ring. Booster Fightgear heeft naast een paar andere A-merken een van de meest uitgebreide collecties aan vechtsport artikelen.

Jouw bestelling van Booster Fightgear snel afgeleverd via Asahi Sports

Heb jij een keuze gemaakt vanuit de collectie van Booster Fightgear? Kies er dan voor om je bestelling te plaatsen via Asahi Sports. Asahi Sports is een van de meest betrouwbare vechtsport artikelen leveranciers online. Bij Asahi Sports ben jij gegarandeerd van snelle levering van je Booster Fightgear. Aarzel dus niet maar bestel, via Asahi Sports.