Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Boksballen

2 producten

Boksballen: te vinden in iedere sportschool

Bok ballen horen nou eenmaal bij het boksen. Door zijn eenvoudige en gemakkelijke gebruik is dit trainingsmateriaal verweven geraakt met de sport. Iedere sportschool die zich een beetje serieus wil nemen moet daarom beschikken over een goede boksbal. Het mooie van dit trainingsmateriaal is dat je niet eens een vechtsporter hoeft te zijn om er gebruik van te kunnen maken. Ook voor mensen die gewoon fit willen blijven of mensen die het gewoon lekker vinden om wat energie kwijt te kunnen is de boks bal een goede workout. Iedereen die ooit weleens 10 minuten tegen een boksbal heeft staan trainen weet hoe kapot je hierna bent. Doordat trainen op een boksbal zo intensief is, is het een ideale manier om je lichaam in shape te houden.

Het aanbod staande en hangende boksballen bij Asahi Sports

Zoals gezegd zijn wij van Asahi Sports er voor de liefhebbers van het boksen. Maar of je nu aan boksen of MMA doet, aan muay tai of taekwondo: iedere vechtsporter kan een goede boksbal gebruiken. Op onze site bieden we een ruim assortiment aan van verschillende boksballen. Of je nu dynamiek en snelheid wilt trainen met een speedbal, of liever krachtige stoten traint op een staande bokszak: Asahi Sports heeft het voor u klaarliggen.

Waar je op moet letten bij het aanschaffen van boksballen

Je zal er haast versteld door staan hoeveel verschillende boksballen er in de omloop zijn. Ze verschillen in soorten, maten, gewichten, materialen, kleuren en prijsklassen: uiteindelijk gaat het voornamelijk om de persoonlijke voorkeur van de vechtsporter zelf. Ga je voor snelheid en reflexen trainen dan zijn de wat lichtere stoot- en waterzakken aan te raden, ga je voor kracht en uithoudingsvermogen dan zijn zwaardere, leren boksballen een betere keuze. Vergeet daarnaast niet om eventueel bevestigingsmateriaal, zoals ophangbeugels of muursteunen, er los bij te bestellen.