Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Bruce Lee – Signature staande bokszak

299.00

De ideale manier om thuis of in de sportschool je bokslessen op te voeren met de Bruce Lee professionele staande boks of kickboks zak.
Wanneer je plafond of muur niet geschikt is om een bokzak op te hangen is deze Bruce staande bokszak een perfect alternatief.

De bokzak is ontwikkeld van stevige materialen die ervoor zorgen dat je flinke trappen of stoten kunt uitdelen zonder dat de bokzak vrij van de grond komt en tot verschuiving kan leiden.
De voet van de boks zak heeft de mogelijkheid voor extra opvulling zoals zand, grind of water. Wij adviseren altijd om grind als middel te gebruiken voor het verzwaren van de bokzak. Dit voorkomt vuil en zal minder snel wegvloeien wanneer er een klein gaatje ontstaat aan de onderzijde van de bokszak.
Desallniettemin is de core van de bokzak opgemaakt uit stevig PVC materiaal dat zorgt dat de voet niet snel kan verschuiven. De omringde foam wordt door meerdere lagen kunstleer beschermd.

De Bruce Lee bokzakken kunnen als professioneel gebruik worden ingezet of als alternatief in huis in plaats van een ophangingsysteem.

  • Geen muurbevestiging nodig
  • Kunstleren beschermlaag
  • Voet vulbaar met grind, zand of water
  • Ideaal voor thuisgebruik, binnen of buiten
  • Gewicht: 9.6kg
  • Afmetingen: L: 69 cm B: 69 cm H: 170 cm
Merk

Kleur

Materiaal