Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Tunturi – Resist weerstandsband zwaar

32.95

Levertijd:


Onze service

Reviews

Veilig winkelen

Weerstandsbanden zijn geweldig voor het verkrijgen van een maximale weerstand door een groter bewegingsbereik met squats, bankdrukken en deadlifts. De zware weerstandsbanden zijn verkrijgbaar in 5 verschillende sterktes en iedere sterkte heeft een eigen kleur. De zware powerbands zijn gemaakt van meerdere lagen naadloos latex rubber, om breken te voorkomen.

Veel sporters zetten de power bands veelvuldig in om oefeningen lichter te maken. Zo kun je de zware weerstandsband gebruiken om pull-ups lichter te maken. Ook kun je de power band gebruiken om oefeningen juist zwaarder te maken. Denk aan een bench press met twee power bands die de halterstang met de fitnessbank verbinden. De power bands zullen weerstand bieden bij het omhoog drukken van de halterstang. De elasticiteit van de power bands biedt gewoon heel veel mogelijkheden medium gewicht weerstandsbanden zijn geweldig voor het verkrijgen van een maximale weerstand door een groter bewegingsbereik met squats, bankdrukken en deadlifts. Je kunt met deze zware Tunturi weerstandsbanden zeer veelzijdig trainen.

De powerbands zijn verkrijgbaar in 5 verschillende sterktes, iedere sterkte heeft een eigen kleur. De banden kunnen aan elkaar worden gekoppeld. De powerbands zijn gemaakt van meerdere lagen naadloos latex rubber, om breken te voorkomen.

  • Kracht en explosiviteit
  • Springen en plyometrische training
  • Ondersteuning bij optrekken
  • Blessurepreventie en revalidatie
  • Snelheid- en behendigheidstraining
  • Rek- en strekoefeningen
Merk

Materiaal