• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Boks zakken

Boks zakken: essentieel voor de vechtsporter die hard en doelgericht wil trainen.
Ga voor kwaliteit en bestel de beste boks zakken via Asahi Sports!

Boks zakken

Boks zakken: niet weg te denken uit iedere sportschool

Hoe je het ook wend of keert: boks zakken zijn onlosmakelijk verbonden met vechtsporten. Door iconische films zoals Rocky Balboa, waar je Sylvester Stallone urenlang in ziet slaan op zo’n boks zak, is dit trainingsmateriaal verweven geraakt met de sport. Iedere sportschool die zich een beetje serieus wil nemen moet daarom beschikken over een goede boks zak. Het mooie van dit trainingsmateriaal is dat je niet eens een vechtsporter hoeft te zijn om er gebruik van te kunnen maken. Ook voor mensen die gewoon lekker fit willen blijven of mensen die het fijn vinden om wat energie kwijt te kunnen is de boks zak een ideale optie.

Het ruime aanbod van verschillende boks zakken bij Asahi Sports

Wij van Asahi Sports zijn er voor de vechtsporter. Of je nu aan karate of kickboksen doet, muay tai of taekwondo: iedere vechtsporter kan een goede boks zak gebruiken. Op onze site bieden we een ruim assortiment aan van verschillende boks zakken. Van Waterpro stootzakken tot de klassieke leren boks zakken: Asahi Sports heeft het in huis!

Boks zakken: waar je op moet letten bij het aanschaffen van boks zakken

Uiteraard zijn er verschillende zaken waar je op moet letten bij het aanschaffen van boks zakken. Voor de ervaren bokser die dagelijks traint zijn er de hoogwaardige leren boks zakken uit de hogere prijsklassen. Deze zijn voor dagelijks gebruik en zijn zo vervaardigd dat ze langdurig mee gaan. Voor de meer recreatiever vechter zijn er de wat goedkopere boks zakken. Misschien niet van echt leer, maar doordat ze ook minder gebruikt worden is dit ook helemaal prima. Vergeet daarnaast niet om bij je boks zak ook bevestigingsmateriaal te bestellen zodat je de boks zak op kunt hangen. Denk hierbij aan een muursteun of ophangbeugel. Ook dit heeft Asahi Sports voor je klaarliggen.