Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Boks schoenen

Een goed voetenwerk: de basis voor iedere bokser

Het hebben van een goed voetenwerk is essentieel bij het boksen. Voor beginnende boksers is het zelfs het belangrijkste onderdeel van hun basistraining. Je moet leren een perfecte houding en balans te krijgen. Je leert je voeten op de grond te houden, zodat je altijd in staat bent om aan te vallen, te ontwijken of te verdedigen. Tegelijkertijd is het belangrijk om altijd te kunnen bewegen: wanneer je te veel ‘vast staat’, wordt je een easy target voor je tegenstander. Door altijd op de bal van je voeten te staan, zorg je dat je ervoor dat je altijd in staat bent om snel te bewegen.

Een goed paar boks schoenen: waarom iedere bokser niet zonder kan

We vertelden je al hoe belangrijk voetenwerk is voor een bokser. Uiteindelijk komt je voetenwerk beter tot zijn recht in een goed paar boks schoenen. Deze schoenen springen gelijk in het oog doordat ze hoger zijn dan de meeste sportschoenen. Dit is speciaal zo ontworpen om je enkels maximale ondersteuning te bieden. Hierdoor sta je stevig in je schoenen en worden enkelblessures zo veel mogelijk beperkt. Daarnaast beschikken de schoenen over een extra stevige griplaag onder de zool. Dit helpt de bokser om goed in balans te blijven en tegelijkertijd snel te kunnen bewegen.

Boks schoenen: bestel ze snel en eenvoudig via Asahi Sports

Bij Asahi Sports lopen wij al een tijdje mee in de bokswereld. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van boks schoenen. Op onze site vindt je een ruim assortiment aan goede boks schoenen, zowel voor de beginner als voor de ervaren professional. Waar je ook naar op zoek bent: Asahi Sports heeft het in huis!