Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Heren boksbroekjes

30 producten

Heren Boks broekjes: iedere vechter heeft zijn eigen stijl

Bij Asahi Sports begrijpen we dat boksen voor sommige vechters meer is dan alleen een sport: het is een levensstijl. Steeds weer trainen, sparren en eetschema’s aanhouden; er alles voor doen om optimaal te kunnen presteren in de ring. Voor deze vechters is boksen ontzettend belangrijk in hun leven en zij zijn er elke dag mee bezig. En wanneer je dag in dag uit bezig bent met jouw favoriete sport, wil je er natuurlijk ook flitsend uitzien terwijl je deze aan het uitoefenen bent! Ieder vechter is echter weer anders: met verschillende achtergronden en levensstijlen. Iedere vechter is uniek en daarom verdient iedere bokser een boks broekje zowel voor dames als voor heren.

Boks broekjes van welk merk?

De laatste jaren vindt er een interessante trend plaats in de bokswereld. Met de opkomst en populariteit van MMA en de UFC, met grote sterren als Conor McGregor en Nate Diaz, zien we dat boksers steeds meer interesse krijgen in deze vechtsport. Een gevolg hiervan lijkt te zijn dat vooral kickboksers tegenwoordig steeds vaker kiezen voor een MMA broekje. De MMA broekjes zijn vaak wat korter dan de boks broekjes, maar verder is er weinig verschil. Het komt dus voornamelijk aan op persoonlijke voorkeuren, dus kijk vooral naar wat jijzelf het beste bij jouw stijl vindt passen.

Het ruime aanbod van heren boks broekjes bij Asahi Sports

Bij Asahi Sport hebben we een ruim aanbod van verschillende heren boksbroekjes in alle soorten en maten. Of je nu klein of groot bent, zwaar of groot, man of vrouw, kind of volwassen, jong of oud: Asahi heeft broekjes in allerlei kleuren voor iedere bokser. Al onze heren broekjes zijn gemaakt van katoen of satijn en voelen daardoor prettig aan op de huid. Daarnaast hebben we onze broekjes vooral geselecteerd op bewegingsvrijheid: zo zitten de broekjes je nooit in de weg tijdens trainingen of wedstrijden.