Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Dames scheenbeschermers

62 producten

Joya Fightgear maakt speciale dames kickboks scheenbeschermers

Net als in de dames bokshandschoenen collectie, is Joya Fightgear de hoofddrager van dames scheenbeschermers. De dames kickboks scheenbeschermers die worden aangeboden via Asahi Sports, zijn momenteel alleen verkrijgbaar van het merk Joya Fightgear. De scheenbeschermers die speciaal gemaakt zijn voor dames hebben een smallere pasvorm dan de scheenbeschermers die uit de uniseks lijn komt.

Smallere pasvorm, maar even stevige padding op dames scheenbeschermers

De smallere pasvorm van de dames scheenbeschermers zorgt voor een beter vasthoudt op de scheenbenen van de vrouwen. De kickboks scheenbeschermers voor dames zijn net als de uniseks lijn, gemaakt met een zachte soft shell padding en een elastische klittenbandsluiting. De speciale dameslijn aan scheenbeschermers is momenteel alleen beschikbaar van Joya Fightgear. Wellicht in de toekomst dat Asahi Sports ook andere merken aan kan bieden die speciale dames scheenbeschermers maken.

Snelle levering van dames scheenbeschermers door Asahi Sports

Asahi Sports is de betrouwbare partner wanneer het aankomt op de levering voor dames scheenbeschermers van Joya. Uiteraard geldt voor deze dames kickboksscheenbeschermers net als bij andere vechtsport artikelen van Asahi Sports, dat ze snel geleverd worden indien ze op voorraad zijn. Aarzel niet en maak jou keuze nu via Asahi Sports, en wees verzekerd van snelle levering binnen 3 tot 5 dagen.