Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Twins kickboksset

2 producten

Kies voor een topkwaliteit kickboksset van Twins

Het merk Twins heeft nagedacht over wat ze kunnen bieden voor kickboksers. Twins is namelijk kickbokssets gaan ontwerpen met daarin kickboks handschoenen en scheenbeschermers voor een vriendelijke prijs. Uiteraard is een kickboksset van Twins goedkoper dan wanneer je beide artikelen los wilt aanschaffen. Slim, Twins! Wil jij een kickboksset van Twins bestellen? Kies dan voor Asahi Sports als jou betrouwbare partner.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

De kickboksset van Twins is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood en zwart. Daarbij zijn de scheenbeschermers uiteraard verkrijgbaar in de voor jou best passende maat. De handschoenen zijn ook verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Dat betekend dat je wanneer je kiest voor een Twins kickboksset dus zelf jou perfecte pasvorm kunt kiezen! De kickboksset van Twins heeft scheenbeschermers en kickboks handschoenen die gemaakt zijn van echt leer. De kickboksset van Twins is onderdeel van hun zeer bekende Pro Series lijn.

Snelle en betrouwbare levering van het door jou gekozen Twins kickboksset

Als je de keuze maakt om een kickboksset van Twins te bestellen, dan is het een verstandige keuze als je via Asahi Sports besteld. De snelste, betrouwbaarste partner voor het leveren van jouw favoriete vechtsport artikelen. Asahi Sport kan de kickboksset van Twins leveren binnen 1 tot 3 werkdagen.