Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Booster armpads

Booster Xtreme F3 armpads voor intensieve trainingen

De nieuwe Booster Xtreme F3 armpads zijn ideaal voor vechtsport trainingen. De lichtgewichtige armpads zijn perfect voor oefeningen in de gym of buitensport. De armpads van Booster hebben extra ondersteuning en een drie dubbele klittenbandsluiting. De armpads hebben een compacte pasvorm en passen gemakkelijk aan op de armen. Verkrijgbaar in de kleur zwart, en in een maat zijn de Booster armpads een van de meer kwalitatievere opties op de markt.

Booster armpads handgemaakt in Thailand

De armpads van Booster zijn handgemaakt en gestikt in Thailand. Hierdoor ben je verzekerd van de ideale kwaliteit van echte vechtsport artikelen. Thailand, als walhalla voor vechtsport, levert uiteraard alleen de beste kwaliteit voor dit soort vechtsport artikelen. Dit is waarom Booster er voor heeft gekozen om de door hun op de markt gebrachte armpads te laten fabriceren in Thailand.

Snelle levering van jou Booster armpads door Asahi Sports

Asahi Sports zorgt voor een snelle levering, wanneer je jou Booster armpads bestelt. Asahi Sports is een van de meest betrouwbare shops die vechtsport artikelen aanbiedt online. De meeste artikelen, net zoals Booster armpads zullen binnen 3 tot 5 dagen geleverd worden wanneer je deze via Asahi Sports bestelt. Daarnaast is Asahi Sports betrouwbaar en leveren zij alleen artikelen van hoge kwaliteit.