• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Bruce Lee Fitness

bruce lee fitness

Onderdeel van Tunturi sports en gericht op de vechtsport markt, specifiek gefocust op het boksen en kickboksen. Bruce Lee Fitness en Tunturi sports bieden vaak de beste uitkomst voor thuis fitness en sport apparatuur.

bruce lee fitness

Bokspalen

Bokszakken

Over Bruce Lee Fitness

Bruce Lee is een icoon wanneer het aankomt op de fitness wereld. Bruce Lee is een Hong Kongse fitness legende die uiteindelijk na de universiteit een eigen Kung Fu school heeft opgezet. Naast de Kung Fu school die Bruce Lee had opgezet, heeft hij ook in verschillende bekende films gespeeld en zijn voet druk achtergelaten. Het fitness merk Bruce Lee is dus ook een ode aan de legende die hij heeft achtergelaten.

Bruce Lee Fitness artikelen via Asahi Sports

De artikelen verkocht door Bruce Lee Fitness zijn over het algemeen meer attributen die behulpzaam zijn bij het uitoefenen van vechtsporten. Artikelen zoals boksballen, bokspalen, dummies, armpads en bokshandschoenen worden verkocht door Bruce Lee Fitness. Daarnaast is Bruce Lee fitness een hoog kwalitatief merk dat vooral items verkoopt in één dezelfde stijl: zwart met geel. Gemakkelijk te herkennen dus. Asahi Sports verkoopt tot nu toe alleen de bokspaal van Bruce Lee Fitness, maar daar zou binnenkort gemakkelijk verandering in kunnen komen.

Snelle levering voor Bruce Lee Fitness boks artikelen

Asahi Sports zorgt ervoor dat alle vechtsport artikelen die worden aangeboden snel geleverd worden. Daarom geldt ook voor de Bruce Lee bokszakken, dat wanneer je er voor kiest om deze aan te schaffen, hij binnen 3 tot 5 dagen bij jouw thuis afgeleverd zal worden zodat je vechttraining niet gestald wordt.