Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Hayabusa kickbokshandschoenen

35 producten

Een echte free fight glove: Hayabusa kickbokshandschoenen

De Hayabusa kickbokshandschoenen behoren tot de beste handschoenen ter wereld. Dit jaar is het model T3 zelfs verkozen tot de beste kickbokshandschoen door het magazine Men’s Health. Asahisport gaat graag voor kwaliteit, alleen daarom al hebben we dit merk in onze collectie opgenomen. Het zijn niet alleen de Hayabusa kickbokshandschoenen die in de smaak vallen. Ook de arm- en handpads en de sporttassen doen het goed. Hayabusa is echt een topmerk.

Een uitstekende pasvorm en innovatieve eigenschappen

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het gaat om de Hayabusa kickbokshandschoenen. Ze zijn er bijvoorbeeld met een unieke dubbele sluiting waardoor er geen ruimte ontstaat tussen de pols en de sluiting. Het voordeel hiervan is dat er bijna geen bandages nodig zijn. Natuurlijk vangen de bandages wel het zweet op van de handen, dus zouden we willen aanraden ondanks de perfecte dual X-sluiting toch bandages te gebruiken. De modellen van Hayabusa hebben stuk voor stuk een uitstekende pasvorm die goed bevalt bij de kickboksers en de MMA vechters. Daarbij zorgt het hoogwaardige leder voor een optimale demping, waardoor de knokkels en de middenhandsbeentjes beter beschermd blijven voor blessures.

Fightgear op een hoger level

De Hayabusa kickbokshandschoenen staan bekend om hun strakke en basic design, soms gecombineerd met vrolijke kleuren. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Het merk streeft ernaar om sporters over te beïnvloeden om vechtsporten te beoefenen, vooral ook om gezonder en sterker te worden. Het Japanse woord Hayabusa staat voor slechtvalk, het snelste, de dodelijkste en de meest behendige roofvogel ter wereld, die naam is dus niet slecht gekozen. Met de producten van Hayabusa proberen ze het niveau van bescherming en kwaliteit te verbeteren door iedere keer weer de fightgear naar een hoger leven te brengen. Asahisports werkt hier graag aan mee door de collectie van Hayabusa aan te bieden.