Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

King kickbokshandschoenen

47 producten

Een van de grootste meest authentieke kickbokshandschoenen

King Pro kickbokshandschoenen worden aangeboden door Asahi Sports. Een van de grootste assortimenten die wij aanbieden aan kickbokshandschoenen, zijn van het merk King Pro. King Pro heeft maar liefst 22 verschillende types kickbokshandschoenen die allen van de hoogste kwaliteit zijn. Verschillende lijnen zoals de Vintage lijn, de Elite lijn en nog meer worden bij Asahi Sports verkocht. De beste handschoenen voor de amateur en professionele kickbokser.

King Pro kickbokshandschoenen ontwikkeld in Thailand

Authentieke en kwalitatieve kickbokshandschoenen van King Pro die worden ontwikkeld in Thailand. De padding in de hand van de kickbokshandschoenen van King Pro wordt gemaakt van meerdere lagen met super schokabsorberend materiaal. De gewatteerde hand en polsbescherming zorgt voor extra steun. Daarnaast bevatten alle handschoenen een stevige klittenbandsluiting die zorgt voor extra comfort. De kickbokshandschoenen van King Pro zijn een van de beste soort handschoenen verkrijgbaar op de markt.

Verschillende maten en kleuren voor King Pro kickbokshandschoenen

De verschillende lijnen kickbokshandschoenen van King Pro zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. De Elite maar ook de Vintage lijn beschikken bijvoorbeeld over drie verschillende kleuren. Andere lijnen zijn daarbij ook aanwezig en bieden ook diverse kleuren aan. Wanneer je kiest voor kickbokshandschoenen van King Pro, is er een optie om de maat ook te kiezen. De maten variëren van 10oz tot 16oz. Zo is er dus voor iedere amateur en professionele kickbokser een kickbokshandschoen beschikbaar van King Pro.