Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Super Pro scheenbeschermers

Veel verschillende soorten scheenbeschermers van Super Pro

Asahi Sports heeft maar liefst 11 verschillende scheenbeschermers van Super Pro in de collectie. Dit is om jou bokshandschoenen te matchen met de scheenbeschermers. Nog beter, beschermd zijn maar er ook modieus uitzien! Daarom heeft Super Pro een scheenbeschermer lijn ontworpen die matchen met de verschillende soorten bokshandschoenen.

De kwaliteit van scheenbeschermers van Super Pro

Super Pro scheenbeschermers zijn van de meest hoge kwaliteit. De leren, maar ook kunstleren scheenbeschermers van Super Pro zijn voorzien van voorgevormde padding. Deze padding is schok dempend en zorgt voor ultieme bescherming van de schenen. Daarnaast hebben alle scheenbeschermers van Super Pro een gemakkelijke klittenband sluiting aan de achterkant die zorgt voor extra bewegingsgemak en comfort. Onder de voet zit een elastische sluiting die er voor zorgt dat jou scheenbeschermers van Super Pro perfect aansluiten op de voet, en daarbij bewegingsvrijheid geven.

Maak jou Super Pro outfit compleet met scheenbeschermers

Maak nu jou outfit compleet en veilig met de scheenbeschermers van Super Pro. Super Pro is een hoog kwalitatief merk wat bekend staat om de kwaliteit van artikelen. Heb jij al bokshandschoenen van Super Pro, maar nog geen scheenbeschermers? Kies er dan nu voor om deze gemakkelijk en snel in huis te halen met behulp van Asahi Sports. Het enige wat je hoeft te doen is bestellen, en voor je het weet liggen jou scheenbeschermers van Super Pro op de mat.