Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Tunturi halterstangen

Tunturi: hoogwaardige fitnessapparatuur van een toonaangevend merk

De mannen van Tunturi zijn al lang niet meer weg te denken uit de fitnessbranche. Dit van oorsprong Finse merk werd al in 1922 opgericht door twee broers. Zij hielden zich in de eerste instantie bezig met het maken van fietsen, maar begonnen zich al snel toe te leggen op het ontwikkelen van fitnessapparatuur. Door de jaren heeft Tunturi zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk. Gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit, goede materialen en een strak design.

Toegankelijk voor iedere sporter

Het fijne van de halterstangen van Tunturi is dat iedere sporter ermee overweg kan. De charme zit hem in de eenvoud: het tijdloze design van deze halterstangen raakt nooit uit de mode. Of je nu net begint met fitness, of een doorgewinterde sporter bent; iedereen kan overweg met deze fitnessmaterialen. De halterstangen van Tunturi zijn ideaal voor een oefening als bankdrukken en verscheidene andere liggende of staande oefeningen. De stagen zijn eenvoudige in gebruik en zo voor iedere sporter toegankelijk.

Halterstangen van Tunturi: fitness materiaal ‘built to last’

Het mooie van de halterstangen van Tunturi is dat ze haast voor eeuwig meegaan. Of je nu kiest voor het meest ‘standaard’ instapmodel, of gaat voor de meest geavanceerde strongman olympische halterstang: je weet dat het om een eenmalige aankoop gaat. Wanneer je deze halterstang netjes gebruikt zal hij nog jaren meegaan. Tunturi staat erom bekend fitnessapparatuur te maken wat haast onverwoestbaar is. Deze metalen halterstangen zijn verder voorzien van een antislip greep en twee stevige schroefsluiters. Je kunt er verschillende halterschijven aan kwijt, om zo je bovenlichaam optimaal te trainen. Zo zijn de halterstangen van Tunturia een echte ‘ must have’ voor iedere fitness liefhebber!