Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

UFC MMA handschoenen

3 producten

UFC MMA handschoenen voor de amateur en professionele vechtsporter

UFC draagt een prachtige lijn aan MMA handschoenen. Speciaal gemaakt voor extra grip en met open vingertoppen, precies zoals het hoort in deze vechtsport. De MMA handschoenen van UFC zijn verkrijgbaar bij Asahi Sports in verschillende kleuren. Zwart met rood, zwart met wit of zelf met een lijntje grijs. De MMA handschoenen van UFC zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van S tot XXL. Er is een lijn die gemaakt is met een duimbescherming, en een zonder. Daarnaast is er ook nog een soort MMA handschoenen van UFC die speciaal gemaakt is voor de professionele vechtsporter, van nog betere kwaliteit.

Kenmerken van UFC MMA handschoenen

De UFC MMA handschoenen zijn vrijwel allen het zelfde, gemaakt van kunstleer en een strakke pasvorm zonder vingertop bescherming. De duim kan gekozen worden om open gelaten te zijn, voor extra grip tijdens het grondwerk. Er is geen padding in deze MMA handschoenen van UFC aanwezig. De handschoenen wegen ongeveer 5oz en hebben een stevige klittenbandsluiting. De officiële MMA wedstrijd handschoenen die worden aangeboden door UFC hebben daarentegen wel een padding van EVA in de handschoen en zijn hierdoor steviger. Deze officiële MMA handschoenen van UFC hebben meer opties in maten en zijn tevens ook de dubbele prijs.

Bestel je favoriete UFC MMA handschoenen via Asahi Sports

Via Asahi Sports kun je gemakkelijk en snel je favoriete UFC MMA handschoenen bestellen. Deze handschoenen kunnen niet ontbreken voor diegene die graag MMA uitvoert. De MMA handschoenen van UFC zijn stevig en van perfect materiaal waarmee je lang vooruit kunt. Bestel jouw UFC MMA handschoenen nu via Asahi Sports, geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen.