• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Joya scheenbeschermers

Joya Scheenbeschermers voor intensieve en regelmatige vechtsport trainingen. Als partner van Joya Fightgear
vind je dan ook het hele assortiment scheebescherming alleen bij Asahisports.

Scheenbeschermers

Joya Scheenbeschermers in verschillende maten en modellen

Joya heeft verschillende scheenbeschermers gemaakt voor alle soorten bokssport. Verschillende maten zijn beschikbaar, van ‘Small’ tot ‘Extra Large’. Er is dus voor iedere bokser de juiste bescherming te vinden. De scheenbeschermers van Joya zijn vooral verkrijgbaar in het zwart. Gemaakt van echt leer, met sterke bescherming voor op de schenen, en een elastische sluiting op de kuiten.

Vechtsporters kiezen voor Joya Scheenbeschermers

Joya is een kwalitatief merk wat vaak gekozen wordt door vechtsporters. Joya scheenbeschermers zijn naast dat ze voordelig zijn, ook stevig en kwalitatief sterk. Verschillende modellen scheenbeschermers van Joya zijn verkrijgbaar die kunnen ‘matchen’ met handschoenen, handpads en andere uitrustingen van Joya. Alle bescherming die je nodig hebt van Joya voor boksen, is verkrijgbaar bij Asahi Sport: jouw betrouwbare en snelle partner.

Joya heeft modegevoel in de verschillende lijnen van Scheenbeschermers

Alle scheenbeschermers van Joya zijn een voor een onderdeel van een grotere lijn waarin je kunt kiezen om alles met elkaar te ‘matchen’. Dit is voor de meer ervaren en bewuste boksers interessant. Alle kleuren, opdrukkingen kunnen ‘gematcht’ worden binnen dezelfde lijn. Asahi Sports helpt hier graag bij en heeft daarom duidelijke omschrijvingen gemaakt van alle Joya uitrustingen aangeboden.