Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Joya kinder bokshandschoenen

Joya kinder bokshandschoenen voor een goede prijs.

Joya kinder bokshandschoenen zijn verkrijgbaar bij Asahi Sports in zwart of roze. Voor meisjes en jongens is dus beide iets wils. De kwaliteit doet niet onder voor de volwassen lijn handschoenen, maar de kinder bokshandschoenen van Joya zijn wel verkrijgbaar voor een voordeligere prijs. De kinder bokshandschoenen van Joya zijn verkrijgbaar voor minder dan 30 Euro wanneer je er voor kiest om deze te bestellen bij Asahi Sports.

De beste kwaliteit voor kinderen: Joya kinder bokshandschoenen

Is jou kind helemaal enthousiast van de boks sport? Dan wilt u natuurlijk wel dat zij hierbij de juiste beschermende attributen kunnen gebruiken. Daarom heeft Joya een kinder lijn ontworpen van bokshandschoenen die voordelig zijn, maar wel de juiste ondersteuning en bescherming geven voor de nog groeiende handen van kinderen. In mooi roze of zwart; maar wel met de stevige klittenbandsluiting op de pols voor extra stevigheid, en een padding om de vingers en knokkels te beschermen bij iedere stoot.

Het belang van Joya in het maken van kinder bokshandschoenen

Uiteraard wil Joya iedereen motiveren om te gaan boksen. Daarom hebben zij er voor gezorgd dat ze een goede beschermende lijn hebben ontworpen in kickbokshandschoenen, niet alleen voor volwassenen maar ook voor de jongere fans. Goede, kwalitatieve producten van Joya kun je het beste en snelste bestellen bij Asahi Sports voor betrouwbare service.