• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Joya Fightgear

joya fightgear

Joya Fightgear: de kwalitatieve Thaise lijn doorgevoerd in kwalitatief solide en stevige fightgear aangeboden door Asahisports. Steeds beter en sneller in je techniek, Joya heeft zich flink ontwikkeld de laatste jaren met hun collectie Fightgear. Degelijke kwaliteit gear voor een gangbaar budget, voor wanneer je net gaat starten sporten, of wanneer je na lage periode aan een nieuwe vechtuitrusting toe bent.

joya fightgear

Bokshandschoenen

MMA handschoenen

Armpads

Handpads

Kickbokshandschoenen

Scheenbeschermers

Hoofdbeschermers

Muay Thai broekjes

Trapkussens

Buikbeschermers

De diverse selectie van Joya Fightgear

Joya heeft een zeer diverse collectie aan fightgear die wordt aangeboden door Asahi Sports. Joya Fightgear is een kwalitatief merk wat meerdere soorten artikelen aanbiedt, en daardoor eigenlijk de gehele boks set compleet kan maken. Van buik en scheenbeschermers, hoofdbescherming, bandages en handschoenen; noem het maar op en Joya Fightgear heeft het in de collectie.

Kinderselectie van Joya Fightgear

Naast de zoals hier boven beschreven uitgebreide selectie aangeboden door Joya Fightgear, is er ook een kinderlijn die gedragen wordt door dit kwalitatieve merk. Asahi Sports draagt meer dan 75 artikelen van Joya Fightgear waarbij ook de kinderartikelen een grote rol spelen. De handschoenen gemaakt voor kinderen zijn vrolijk en kleurrijk en doen zeker niet onder aan kwaliteit wanneer je ze vergelijkt met de volwassenenlijn van Joya Fightgear.

Kledinglijn van Joya Fightgear

Joya Fightgear biedt tevens een wijde selectie aan van kickboks broekjes in verschillende kleuren voor dames en heren. Een stoere selectie aan kwalitatieve accessoires voor degene die graag comfortabel bokst. Alle bovenstaande artikelen genoemd van Joya Fightgear zijn verkrijgbaar bij uw betrouwbare partner; Asahi Sports.