Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

MMA handschoenen

Joya MMA handschoenen voor ervaren en beginnende MMA vechters

De handschoenen die Joya heeft ontworpen voor MMA vechters, kunnen ook gebruikt worden voor sporten zoals Krav Maga, Jiu Jitsu, maar hebben daadwerkelijk een ander model dan voor bokssporten. Raak dus niet in de war, deze handschoenen zijn voor een ander type vechtsport. De MMA handschoenen van Joya zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, de meeste gemaakt van kunstleer. Deze MMA handschoenen van Joya hebben open vinger toppen, voor meer grip. Naast de open vingertoppen hebben de handschoenen uiteraard ook een stevige padding om de knokkels te beschermen. De MMA handschoenen van Joya zijn ontworpen met een stevige klittenbandsluiting op de polsen voor extra steun.

Waarom kiezen voor MMA handschoenen van Joya?

Joya MMA handschoenen zijn van hoge kwaliteit. De materialen gebruikt voor de MMA handschoenen van Joya zijn verkrijgbaar van kunst, of echt leer. De afwerkingen in de naden zijn stevig en de padding zorgt voor ultieme bescherming van de knokkels en handen.

MMA of Krav Maga is het beste uitgevoerd met de hybride handschoenen van Joya

De kickbokshandschoenen van Joya voor jong en volwassen zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Joya kiest er voor om te werken met leer, en in verschillende prijscategorieën. Daarom is er dus voor een ieder iets wat binnen het budget past. De professionele padding in de handschoenen en de stevige klittenbandsluiting zorgen voor bescherming van de handen en polsen. Asahi Sports heeft vele kickbokshandschoenen van Joya op voorraad en zorgt voor een snelle levering van 3 tot 5 dagen.