Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Joya kickbokshandschoenen

55 producten

Verschillende lijnen Kickbokshandschoenen van Joya

Bij Asahi Sport zijn verschillende lijnen kickbokshandschoenen verkrijgbaar van Joya Fightgear. Joya Kickbokshandschoenen zijn verkrijgbaar in een zwarte simpele lijn, maar ook een vintage lijn met prachtig bruin leer is ontworpen door Joya. Alle handschoenen beschikken over een professionele dempende foam padding die zorgt voor goede bescherming van de handen.

Joya Kickbokshandschoenen: de kinderlijn

Ook voor de jonge fanatieke kickboksers laat Joya Fightgear je niet in de kou staan; leuk ontworpen modellen voor meisjes en jongens in verschillende vrolijke kleuren, maar natuurlijk wel met de ultieme bescherming precies zoals in de volwassen handschoenen. Bij Asahi Sport zijn bijvoorbeeld de roze, rode en verschillende patronen kickbokshandschoenen van Joya verkrijgbaar voor de jonge kickboks fans.

Joya Kickbokshandschoenen zijn van hoge kwaliteit

De kickbokshandschoenen van Joya voor jong en volwassen zijn allen van zeer hoge kwaliteit. Joya kiest er voor om te werken met leer, en in verschillende prijscategorieën. Daarom is er dus voor een ieder iets wat binnen het budget past. De professionele padding in de handschoenen en de stevige klittenbandsluiting zorgen voor bescherming van de handen en polsen. Asahi Sports heeft vele kickbokshandschoenen van Joya op voorraad en zorgt voor een snelle levering van 3 tot 5 dagen.