Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Joya bokshandschoenen

55 producten

Bokshandschoenen in alle kleuren en maten van topkwaliteit

Joya biedt vele verschillende types bokshandschoenen aan in verschillende kleuren, en daarbij ook gericht op verschillende types vechtsport. Alle Joya Bokshandschoenen zijn lichtgewichtig en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De meeste bokshandschoenen die worden aangeboden door Joya zijn gemaakt van stevig leer, maar kunstleer is ook een zeer kwalitatieve keuze. Als je opzoek bent naar MMA, Thai Boks of Kickboks handschoenen dan zijn de bokshandschoenen van Joya zeer aan te raden.

Types van Joya Bokshandschoenen

Er zijn zoals hier boven al genoemd, meerdere types bokshandschoenen van Joya. MMA, Kickboksen of Thai boksen; Joya heeft alle types handschoenen in verschillende kleuren. Asahi Sport is de betrouwbare link tussen kwalitatieve bokshandschoenen van Joya en jou! Wij zorgen er voor dat u uw favoriete bokshandschoenen van Joya zo snel op de mat heeft liggen.

De kenmerken van Joya Bokshandschoenen

Joya bokshandschoenen zijn vooral herkenbaar aan het lichtgewichtige materiaal dat is gebruikt voor het fabriceren. De wat luxere lijn van Joya is zelfs gefabriceerd in Thailand, en is hand gestikt. Maar ook de goedkopere lijn doet niet onder bij andere merken; kunstleer maar met keurige stiksels in de voeringen.