• Levertijd: 1-3 werkdagen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis afhalen in winkel
  • Sinds 1974
  • Officieel Windy® verkooppunt

Geen producten in je winkelwagen

Adidas

adidas

De beste fight- en boxing gear van Adidas. Asahisports beschikt over een ruim assortiment van de beste boks, kickboks en Mixed Martial Arts uitrustingen van Adidas Fight.

adidas

Bokshandschoenen

MMA handschoenen

Kickbokshandschoenen

Handpads

Adidas Fight: alles wat een vechtsporter nodig heeft

Het is natuurlijk een feit dat Adidas al jaren een bekende naam is binnen iedere sport. Uiteraard kunnen de vechtsporten dan niet achterblijven. Of je nu houdt van boxing, MMA, Muay Thai, Jiujitsu of Taekwondo: Adidas heeft het. Iedere vechtsporter kan terecht bij dit merk. Daarnaast kies je bij Adidas voor de vertrouwde kwaliteit die dit merk op de kaart heeft gezet. De experts van Asahi Sports hebben een selectie gemaakt van het beste wat Adidas te bieden heeft. Op die manier ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Een breed assortiment voor alle vechtsporten

Vechtsporten zijn intensief en vragen veel van het menselijk lichaam. Het is daarom extra belangrijk om juist hierbij voor goed en comfortabel materiaal te kiezen. Adidas begrijpt dit als geen ander en heeft een breed assortiment aan artikelen. Schoenen, boksbroekjes, handschoenen, scheenbeschermers, hoofdbeschermers, bokszakken, sportbh’s en stootkussens: Adidas heeft het allemaal. Daarnaast ben je ook voor de meer algemene benodigdheden, zoals handdoeken en bidons bij dit merk aan het juiste adres.

Sport en stijl hand in hand

Als vechtsporter is het belangrijk om over het juiste materiaal te beschikken. Tegelijkertijd is het extra fijn om er ook nog eens flitsend uit te zien terwijl jij je favoriete sport uitoefent. Adidas begrijpt dit als geen ander. Het iconische merk met de drie strepen staat voor hoge kwaliteit maar heeft tegelijkertijd ook nog eens de juiste stijl. Het is dan ook niet meer dan logisch dat de allergrootste namen zoals Muhammad Ali en Mike Tyson al kozen voor het materiaal van Adidas. De experts van Asahi Sports hebben een uitgebreide selectie gemaakt van het beste wat Adidas de vechtsporter te bieden heeft.