Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Adidas MMA handschoenen

2 producten

Lichter dan de bekende mma handschoenen

Bij MMA (Mixed Martial Arts: Engels voor ‘gemengde gevechtskunsten’), is niet te vergelijken met het traditionele boksen. Bij deze multidisciplinaire vechtsport worden technieken uit verschillende vechtkunsten gecombineerd. Jiujitsu, thaiboksen, kungfu, karate, judo en zelfs worstelen: alles mag. Het is dan ook niet meer dan logisch dat hier andere handschoenen voor nodig zijn. De MMA handschoenen zijn kleiner, wegen minder en hebben veel minder padding dan de bokshandschoenen. Maar het meest in het oog springende verschil is wel de vrije ruimte voor je vingers. Dit heb je nodig om je tegenstander vast te kunnen pakken wanneer je worstelen of judo wilt gebruiken.

Kwalitatief hoogstaande ‘gloves’

Van alle vechtsporten is MMA misschien wel de meest blessure gevoelige. Iedere liefhebber van deze sport kent wel de bekende beelden uit de UFC waar de vechters bebloed en bezweet de ‘octagon’ uitkomen. Om jezelf zo veel mogelijk te beschermen is het daarom van groot belang om te beschikken over handschoenen van een hoogwaardige kwaliteit. Bij Adidas ben je verzekerd van deze kwaliteit. Het is niet voor niets dat de grote sterren uit de sport als Conor McGregor in het verleden al voor dit bekende merk kozen.

Adidas MMA Handschoenen: hoe zit het met de maten?

Bij MMA Handschoenen werkt het net even anders met de maten. Het gaat niet op gewicht, maar echt op maat: de handschoen moet immers goed om je hand aansluiten. Zorg er ook echt voor dat je handschoenen goed aansluiten op je handen: er is vaak niet genoeg ruimte voor bandage in de MMA handschoenen. Als je handschoenen te los zitten zullen je knokkels teveel gaan schuren wat resulteert in vervelende wonden. Nog niet zeker over je maatkeuze? Neem dan contact op met Asahi Sports, onze experts staan je graag te woord!.