Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Adidas bokshandschoenen

De bokshandschoenen van Adidas, een ‘must have’ voor iedere bokser

Iedere bokser weet hoe belangrijk het is om over goede bokshandschoenen te beschikken. Boksen is een intensieve sport die veel vergt van je lichaam. En hoe logisch het misschien ook mag klinken: de handen zijn het aller belangrijkste voor een bokser. Daarom is het extra belangrijk om je handen goed te beschermen. Om zo blessures aan je handen en polsen zo veel mogelijk te voorkomen. Het is als liefhebber van het boksen dan ook raadzaam om te investeren in goede bokshandschoenen.

Hoogwaardige kwaliteit van een iconisch merk

Bij Asahi sports zijn onze experts er dagelijks mee bezig om sportmateriaal van een hoogstaande kwaliteit te selecteren. Vanzelfsprekend kom je dan uit bij Adidas. Dit iconische merk met de drie strepen is al sinds jaar en dag een gevestigde naam in de bokswereld. Het is dan ook niet vreemd dat grote namen als Rico Verhoeven voor dit merk hebben gekozen. De bokshandschoenen van Adidas zijn van hoge kwaliteit en met zorg gemaakt.

Adidas: een ruim assortiment bokshandschoenen voor een goede prijs

Het mooie van Adidas is dat zij beschikken over een enorm assortiment. Of je nu net om de hoek komt kijken en gaat beginnen met boksen, of je bent een al jaren een professionele bokser: Adidas heeft het gegarandeerd. Iedere vechter kan bij Adidas terecht, en niet alleen voor bokshandschoenen. Ook voor ander materiaal om blessures te voorkomen, zoals scheen- en wreefbeschermers, kun je bij Adidas terecht. Extra mooi is nog eens dat je bij Adidas niet te veel betaald en dat je verzekerd bent van kwalitatief hoogstaand materiaal voor een goede prijs.