Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Booster scheenbeschermers

Een van de meest uitgebreide assortimenten in scheenbeschermers: Booster

Booster heeft een collectie aan scheenbeschermers die bij bijna geen ander A-merk zo uitgebreid is. De collectie bevat verschillende prijsklassen, kleuren en materialen. Verschillende series in de collectie Booster scheenbeschermers zijn zelfs leverbaar in meerdere kleuren. De scheenbeschermers van Booster zijn ten alle tijden van de hoogste kwaliteit en Thai Original producten.

Booster scheenbeschermers met de dikste schuimbescherming voor de benen

De scheenbeschermers van Booster zijn allen gemaakt met een erg dikke schuimbescherming aan de voorzijde die bestaat uit meerdere lagen. Daarnaast is het ook zo, dat de scheenbeschermers van Booster een elastische klittenbandsluiting bevatten die er voor zorgt dat tijdens jouw duel je je geen zorgen hoeft te maken om verschuiving van de beschermer. De scheenbeschermers van Booster zijn gemaakt van hoog kwalitatief Skintex materiaal wat er voor zorgt dat deze langdurig in optimale kwaliteit zullen verkeren.

Snelle bezorging van de door jouw gekozen Booster scheenbeschermers

Kies voor snelle levering van Asahi Sports als jij overtuigd bent van welke scheenbeschermers van Booster in jouw vechtuitrusting passen. De Booster scheenbeschermers zijn veelal op voorraad, en hierdoor kan Asahi Sports garanderen dat je deze binnen 3 tot 5 dagen thuis afgeleverd krijgt.