Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Booster bokshandschoenen

38 producten

Het grote assortiment Booster bokshandschoenen

Booster bokshandschoenen zijn in grote variëteit verkrijgbaar via Asahi Sports. Maar liefst 23 verschillende soorten bokshandschoenen in diverse kleuren van Booster zijn verkrijgbaar. Deze bokshandschoenen van Booster zijn allen in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Net als de meeste bokshandschoenen, hebben ook die van Booster een klittenbandsluiting en stevige padding voor bescherming van de vingers en knokkels. Met een zachte soft shell binnen voering in sommige van de Booster bokshandschoenen, zorgt het ervoor dat jij als bokser extra comfort ondervindt.

Verschillende kleuren en materialen in Booster bokshandschoenen

De bokshandschoenen van Booster zijn verschillend in prijsklasse. De prijsklasse die lager ligt, zijn vooral de bokshandschoenen van Booster die gemaakt zijn van synthetisch leer. De duurdere variant bokshandschoenen van Booster zijn gemaakt van echt leer. Booster bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en hebben en modern design.

Booster bokshandschoenen bestellen via Asahi Sports

Het assortiment in Booster bokshandschoenen is groot, zeker wanneer je kijkt bij Asahi Sports. Asahi Sports is de betrouwbare partner wanneer het aankomt op vechtsport artikelen. Snelle en betrouwbare levering is gegarandeerd wanneer je jou bestelling plaatst. Niet alleen voor Booster bokshandschoenen, maar ook andere artikelen die via de webshop aangeschaft kunnen worden. Kies voor Asahi Sports en vertrouw op een snelle levering binnen 3 tot 5 werkdagen.