Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Armpads

De Twins armpads uit de Twins Special Series

Twins Armpads zijn stevig en gemaakt van echt stevig kunstleer. De armpads van Twins zijn de enige in deze categorie van Twins. De armpads zijn gemaakt voor stevige trainingen en kunnen gebruikt worden in combinatie met andere beschermende artikelen zoals een buikbeschermer. De sluiting van de Twins Armpads zijn gemaakt van stevig klittenband met Velcro sluiting voor goede pasvorm.

Toe aan stevige training? Kies voor de armpads van Twins

Een goede pasvorm van deze armpads van Twins zorgen voor een gemakkelijke en uitdagende training. De armpads zijn stevig en dempen schoppen en klappen goed. De armpads van Twins zijn ideaal voor ronde-schoppen, knie-slagen en hoge kicks. Het dikke schuim in de armpads van Twins zorgt voor ultieme bescherming van de armen.

Asahi bezorgt jou armpads van Twins in no-time!

Kies jij voor extra veiligheid tijdens jou training? Dan zijn de armpads van Twins ideaal. De armpads van Twins zorgen voor stevigheid en zelfverzekerdheid tijdens de schoptrainingen. Asahi Sports zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op de door jou gekozen Twins armpads; wij leveren deze binnen 3 tot maximaal 5 dagen.