Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Twins kickboks handschoenen

30 producten

Het brede assortiment Twins kickbokshandschoenen bij Asahi Sports

Asahi Sports heeft een assortiment van maar liefst 34 verschillende types kickbokshandschoenen van Twins. De handschoenen variëren in kleur, prijs en per gekozen paar kickbokshandschoenen van Twins kun je je eigen perfecte maat kiezen. 4 verschillende maten zijn beschikbaar per model, variërend van 10oz tot 16oz. Hierdoor zijn de kickbokshandschoenen van Twins dus geschikt voor zo goed als iedere amateur of professionele kickbokser.

De kenmerken van Twins kickbokshandschoenen

Twins kickbokshandschoenen zijn gekenmerkt door het stevige leren of kunstleren materiaal wat gebruikt wordt om de handschoenen te fabriceren. De kickbokshandschoenen van Twins hebben een stevige klittenband sluiting op de pols, gekenmerkt met het logo van Twins. Daarnaast bevat de handschoen hoogwaardig meerlagen schuim in de padding op de vingers en knokkels voor extra bescherming van de handen. Ook is er gedacht aan de intensieve boksers, want iedere Twins kickbokshandschoen bevat kleine gaatjes in het midden van de handschoen voor goede ventilering.

Twins kickbokshandschoenen voor de professionele vechtsporters

Twins heeft ook een nieuwe lijn op de markt gebracht met een iets andere klittenbandsluiting op de pols. Deze lijn van Twins kickbokshandschoenen heeft eveneens dezelfde hoge kwaliteit, maar wordt vaker gekozen door de ervaren of professionele kickboksers. De sluiting op de pols zit bij deze handschoenen aan de onderkant van de pols in plaats van de bovenkant. Deze lijn heet ‘BGVL6’ en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Heb jij de perfecte kickbokshandschoenen van Twins al gevonden? Bestel ze nu via Asahi Sports en wees verzekerd van snelle en betrouwbare levering.