Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Windy scheenbeschermers

Windy scheenbeschermers van de hoogste kwaliteit

Windy heeft een uitgebreid assortiment aan scheenbeschermers die verkrijgbaar zijn via Asahi Sports. Asahi Sports heeft namelijk 3 verschillende types scheenbeschermers van Windy verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, en allen zijn deze verkrijgbaar in verschillende maten variërend van S tot XL. De scheenbeschermers die los verkrijgbaar zijn van Windy zijn allemaal alleen verkrijgbaar in het zwart, tenzij je kijkt naar de kickboks sets. Daar zijn ook andere kleuren verkrijgbaar.

De scheenbeschermers van Windy, extra stevigheid tijdens vechtsport uitoefening

De scheenbeschermers van Windy zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Skintex materiaal, en hebben daarbij een dikke padding aan de voorzijde. Aan de achterkant zijn de scheenbeschermers van Windy gesloten met elastieken banden, die zorgen voor veel bewegingsvrijheid. De elastieken banden zijn afgewerkt met een klittenbandsluiting, waardoor de scheenbeschermer lastig tot niet kan verschuiven op het been.

Betrouwbaar en snel geleverd door Asahi Sports

De scheenbeschermers van Windy zullen overigens snel geleverd kunnen worden door Asahi Sports. Doordat Asahi Sports een van de officiële partners is van Windy, zijn alle items vrijwel altijd op voorraad. Hierdoor heb je dus niet te maken met lange wacht en levertijden, maar zal het door jou bestelde item binnen 3 tot 5 dagen in huis.