Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Windy bokshandschoenen

29 producten

Asahisports, offciele leverancier van Windy bokshandschoenen

Asahi Sports heeft maar liefst 26 verschillende soorten bokshandschoenen van Windy. Als officieel verkooppunt van het merk Windy, draagt Asahi Sports een van de grootste collecties aan Windy bokshandschoenen. Windy bokshandschoenen zijn bij Asahi Sports verkrijgbaar gemaakt van echt leer, of hoogkwalitatief Skintex materiaal. Er zijn dus verschillende soorten bokshandschoenen verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Alle bokshandschoenen van Windy zijn zowel in Europa als in Thailand gekeurd om zeker te weten dat ze aan alle eisen voldoen. Opzoek naar een kwalitatief en duurzaam nieuw paar bokshandschoenen voor Windy? Kijk dan op Asahi Sports voor het grootste assortiment.

Modellen en maten Windy bokshandschoenen

Windy bokshandschoenen zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren die je maar kunt bedenken. Daarnaast kun je bij iedere soort bokshandschoenen van Windy ook nog eens kiezen wat voor maat je wilt. De maat en zwaarte van de bokshandschoenen is afgemeten in ounces. Dat betekend dat bij Windy bokshandschoenen je kunt kiezen van 10oz tot 16oz. Alle paddings in de bokshandschoenen van Windy zijn gemaakt van latex vulling. Daarnaast zijn er verschillende modellen die een extra dikke padding bevatten voor meer bescherming van de vingers en knokkels. Kies wat het beste bij jou past, via Asahi Sports.

Kies voor Windy bokshandschoenen via Asahi Sports, hét officiële verkooppunt van Windy

Als je graag professionele vechtsport artikelen aanschaft, dan raden wij van Asahi Sports aan om bij ons te kiezen voor Windy. Asahi Sports is het officiële verkooppunt van Windy. Windy is een zeer kwalitatief merk dat beide in Europa en Thailand hun producten laat keuren op kwaliteit. Daarnaast zijn er brede prijsklassen en is er dus voor de professionele maar ook amateur vechtsporter iets wils.