Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Binnen handschoenen

Kickboks binnen handschoenen geleverd door Asahi Sports

Asahi Sports biedt ook een alternatief voor de kickboksers die geen fan zijn van de bandages. Duurt het te lang voor jou? Of zit het niet prettig? Dan is er een optie om via Asahi Sports kickboks binnen handschoenen te bestellen. Deze kickboks binnen handschoenen bieden net zo veel steun als bandages en geven extra comfort en snelheid tijdens de voorbereiding voor jou kickboks game.

Binnen handschoenen voor kickboksen als alternatief voor bandages

Als kickbokser heb je natuurlijk veel verschillende beschermende artikelen nodig als je er voor wilt zorgen dat je veilig kunt sporten. Daarom hebben merken zoals Game er voor gekozen om kickboks binnen handschoenen te ontwerpen als alternatief voor de originele kickboks bandages. De kickboks binnen handschoenen bieden dezelfde bescherming, maar een snellere voorbereiding dan originele bandages.

Kickboks binnen handschoenen van kwaliteit

De kickboks binnen handschoenen die worden aangeboden op Asahi Sports zijn, net als alle andere artikelen, van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld, de kickboks binnen handschoenen van Game zijn gemaakt van zeer rekbaar materiaal en hebben een katoenen vulling. De kickboks binnen handschoenen zorgen voor goede stevigheid in de polsen en handen, en kunnen zorgen voor extra grip in je handschoenen.