Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Twins kickbokshandschoenen

29 producten

De brede collectie kickbokshandschoenen van Twins

De collectie met de kickboks handschoenen van Twins biedt de kickbokser een ruime keus om de perfecte kickboks handschoen te vinden. Deze collectie van Asahisports wat betreft de kickhandschoenen van dit merk is zeer breed op verschillende niveaus. Zowel de beginner, de ervaren of de professionele kickbokser kan goed uit de voeten met de kickbokshandschoenen, ze bieden een optimale bescherming en een uitstekend comfort. De meeste modellen zijn gemaakt in Thailand en vervaardigd van de beste materialen, waardoor ze ook nog eens zeer duurzaam in het gebruik zijn. Daarnaast bieden ze natuurlijk een uitstekende bescherming, zowel voor jezelf als voor je sportpartner.

Een uitstekende bescherming en een innovatieve ondersteuning

De kickbokshandschoenen van Twins worden gebruikt in de beste sportscholen ter wereld. Zowel op de Muay Thai, de MMA en de boks- en kickboks sportscholen. Ze beschermen de drager tegen extreme schokken en ondersteunen tijdens het slaan. Vaak hebben ze een innovatieve polssluiting die een verstelbare ondersteuning biedt. De kickbokshandschoenen van Twins kunnen zowel gebruikt worden tijdens de training als bij de competitie gevechten. Ze zijn er voor dames en heren en in verschillende maten, waardoor iedereen de perfecte kickbokshandschoen kan kiezen.

Een kickbokshandschoen die ontzag uitstraalt

Sommige kickbokshandschoenen van Twins hebben extra padding op de handpalm, dit is prettig om het stoten en trappen beter af te weren of op te vangen. Ze zijn er ook met minder padding op de handpalm, deze kun je bijvoorbeeld ook goed voor een training op de bokszak gebruiken. Er zijn speciale uitvoeringen waarbij ieder model zijn eigen specifieke eigenschappen heeft. Ze zijn er ook in verschillende prijsklassen. Wat het betreft het uiterlijk van de kickbokshandschoenen van Twins hebben we ook niets te klagen. Er zijn mooie retro modellen en echte eyecatchers en ze zijn allemaal van een uitstekende kwaliteit. Deze kickbokshandschoenen stralen ontzag uit, iets wat zeker niet misstaat in de ring.