Gratis verzending vanaf €75                                    30 dagen bedenktijd                                    Klantbeoordeling  8.5/10                               Verzending binnen NL/BE

Waar ben je naar op zoek?

  Gratis verzending vanaf 75,-

  Klantenbeoordeling 8.5/10

  30 dagen bedenktijd
  Verzending binnen NL/BE

Adidas kickbokshandschoenen

Een fraaie collectie kickbokshandschoenen van adidas

Je hebt veel sportmerken die gelijk herkenning oproepen, adidas is er daar zeker een van. Dat is ook niet vreemd want al sinds 1949 heeft adidas laten zien dat het een sterke speler is wat betreft sportartikelen. Het merk kon dan ook niet achterblijven toen het kickboksen in Nederland steeds populairder werd. Ook voor deze sport heeft adidas alles in het werk gesteld om met een goed product te komen. Het resultaat is een fraai collectie kickbokshandschoenen van adidas.

Comfort en kwaliteit staat voorop

Of je nu een wedstrijd moet kickboksen of je gaat trainen, een goede bescherming is altijd noodzakelijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de partner waar je mee sport. Als je net begint met kickboksen dan moet je misschien eerst nog ontdekken wat je zo leuk vindt aan deze sport en wil je nog niet gelijk de duurste fightgear kopen. De kickbokshandschoenen van adidas zijn er in verschillende prijsklassen, waardoor je voor een vriendelijke prijs kunt beginnen. De Speed 50 serie is niet alleen zeer betaalbaar, maar is er ook nog eens in allerlei uitvoeringen en maten. Het is niet zo dat je met deze serie geen kwaliteit ervaart, de serie is juist ontwikkeld voor de ervaren vechtsporter, met alle comfort en kwaliteit die daarbij hoort.

De perfecte adidas kickbokshandschoen

Het voordeel van de kickbokshandschoenen van adidas is dat dit merk precies weet waar een sporter behoefte aan heeft. Dit heeft als resultaat de beste ondersteuning op de juiste plekken waardoor je een uitstekende bescherming tegen blessures of gewrichtsproblemen krijgt. Een uitstekende pasvorm gaat hier prima samen met een fantastische look. Dan zijn er natuurlijk ook nog de kickbokshandschoenen van adidas die echt onder de toppers vallen. De TP300 is onder andere een dergelijke kickbokshandschoen. Een uitstekend product wat ontwikkeld is voor de meest explosieve en heftige omstandigheden die door de professionele kickbokser zowel in de trainingen als in de ring kan worden gedragen. Iedere kickbokshandschoen van adidas heeft zijn eigen kwaliteiten, kies er daarom een die bij jouw sportieve wensen en niveau past.